Sildenafil 50 Mg Prijs: Fotoverjonging 10 jaar af. Cosmetology

Inhoud:

Sildenafil 50 Mg Prijs: Fotoverjonging 10 jaar af. Cosmetology

Photorejuvenation: tien jaar vrij. Cosmetology

De auteur: Klim Natalia

Voor de dicht, ik zal het uitleggen: photorejuvenation heeft niets te maken met fotografie en Photoshop. Dit is een modieuze cosmetische procedure. De huid wordt bestraald met een speciale lichte sildenafil voor vrouwen en zij wordt met vreugde jong en mooi.

Baby-onderzoek gestopt: risico voor baby’s te groot

Hoewel deze prachtige procedure slechts vijf jaar geleden in het assortiment schoonheidssalons verscheen, won het snel populariteit onder sildenafil kosten apotheek “Die ouder dan dertig”. Omdat het in de eerste plaats niet eng en niet pijnlijk is – geen snijwonden en lekke banden. Ten tweede kun je, na fotoverjonging, sildenafildosis gebruiken zonder boerka op straat – de psyche van de mensen om je heen zal niet lijden. De enige herinnering aan wat er is gebeurd is een lichte roodheid van de huid (maximaal een uur), zoals na een bad. En ten derde, in feite, voor het doel waarvan alles is gestart – het resultaat. Rimpels worden gladgemaakt, de kleur van de sildenafil pl van het gezicht verbetert, pigmentvlekken, acne en spataderen verdwijnen Sildenafil 50 Mg Prijs. Klopt, niet meteen, maar over twee weken. Maar voor een lange tijd: minstens drie jaar.

Op verschillende websites waar deze service wordt geadverteerd, bieden ze drie tot zeven keer een fotobehandeling met een pauze van drie of vier weken. Maar deskundige cosmetologen zeggen dat sildenafil megaesophagus meestal genoeg is voor drie of vier sessies (met een pauze van vier tot zes weken): de eerste zal de huid “wakker maken”, de rest zal het resultaat fixen.

READ  Sildenafil Sandoz 100 Mg Forum: een levende antioxidant gevonden. Cardiology

Photorejuvenation is gecontra-indiceerd:

zwarten en mensen met een zeer donkere huid;

met vers sildenafil-tabletten tan (niet alleen verkregen op het strand of in een solarium, maar ook toegepast bij het bruinen) – minder dan twee weken;

Sildenafil 50 Mg Prijs: Fotoverjonging 10 jaar af. Cosmetology

in ziekten van de schildklier;

tijdens de zwangerschap;

Nationale Hypotheek Garantie weer omlaag

in het geval van oncologische ziekten;

bij acute ontstekingen huidziektes.

Wat is er gaande?

Buiten

Na de apotheekprijzen sildenafil schoonheidsspecialist realiseerde zich precies wat straling Sildenafil 50 Mg Prijs (in het bereik van 515 tot 1200 nm) en welk deel van het lichaam te schijnen, de klant is comfortabeler. Als de plaats van inslag een gezicht is, krijgt ze een beschermende donkere bril.

Ten eerste, de huid die je wilt verjongen, veeg met een speciale tonic om vuil en make-up te verwijderen. Vervolgens besmeerd met een lichtgeleider sildenafil apotex 50 mg gel met een verkoelend effect, zodat er geen verbranding is. Het koelsysteem gebouwd in de lichtpunt is niet overal, maar alleen in de “foto” van het sildenafil-label van de nieuwste generatie.

Sildenafil 50 Mg Prijs: Fotoverjonging 10 jaar af. Cosmetology

Vervolgens wordt de huid centimeter voor centimeter behandeld met “verjongend” licht – korte flitsen. Tegelijkertijd is het belangrijk om ervoor te zorgen dat haar (wenkbrauwen), tatoeages en moedervlekken niet onder de balk vallen – ze zullen onmiddellijk verkleuren onder de lichtstraal. Gemiddeld duurt een verjongingsprocedure voor foto’s sildenafil kopen in Duitsland van 20 tot 40 minuten. In de laatste fase wordt zonnebrand op de huid aangebracht.

“Tien euro per wip, dat is wel niet goedkoop, maar ik tel ze met de glimlach neer”

Na de ingreep is het verboden om drie dagen in bad te gaan en vier weken te zonnebaden. Sun Sildenafil 50 Mg van de regio Moskou wordt niet beschouwd, maar het is beter om af te zien van reizen naar het hete Turkije-Egypte.

READ  Sildenafil Goedkoop: borstverkleining en verkrapping. Plastische chirurgie

Binnen

Verspreid onsamenhangend (dit is geen laser voor u!) IPL-licht, inclusief stralen van de zichtbare en infrarode delen van het spectrum, dringt door de bovenste laag van de huid en interageert met sildenafil mylan 50 mg met collageen, gekleurde voorwerpen (melanine, hemoglobine) en aangrenzende weefsels. De energie van de stralen wordt als het ware geabsorbeerd en leidt tot selectieve verwarming. Als gevolg:

cellen met een overmatige hoeveelheid melanine worden vernietigd – pigmentvlekken verdwijnen,

hemoglobine wordt gesmolten in verwijde capillairen – sildenafil 100 mg prijs sterretjes verdwijnen,

Het “oude” collageen (het eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit van de huid) sterft af, maar de vorming van de “nieuwe xex sildenafil” versnelt.

Het lijkt erop dat photorejuvenation de nummer 1-procedure in de cosmetologie zou moeten worden, maar het heeft verschillende belangrijke nadelen. Ten eerste is het niet goedkoop. Bijvoorbeeld, verjongingskosten van het gezicht over Sildenafil 50 Mg 10 duizend roebels, en als u een toevoegt nek en decolleté, het is twee keer zo duur. Vermenigvuldig met vier (op basis van het aantal sessies) en krijg gek geld. Ten tweede, in meer dan een derde van de gevallen, de fotoverjonging van sildenafil bosbes 100mg geeft geen zichtbare resultaten. De reden kan liggen in de kenmerken van de huid of in een ongeletterde selectie van de golflengte of dosis straling.

Overigens zeggen experts: hoe krachtiger de reactie op uitbraken – hoe sterker het verjongende effect zal zijn. Dus als, in reactie op sildenafil winkel aanbieding, uw huid gezwollen is of al lang paars is geworden – verheug u. Tien jaar niet minder!

READ  Sildenafil Actavis 100 mg: We willen een baby. Gynaecologie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *