Sildenafil Wiki: Allergieën. Immunologie, Allergologie

Inhoud:

Sildenafil Wiki: Allergieën. Immunologie, Allergologie

Manifestaties van allergieën. Immunologie, Allergologie

Manifestaties van allergieën zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type allergeen, de manier waarop het in het lichaam komt, het niveau van sensibilisatie. Symptomen kunnen van verschillende ernst zijn, zowel lokaal als algemeen, variërend van jeuk tot shock.

Urticaria is een van de karakteristieke manifestaties van allergie, die voorkomen in de verschillende soorten. Het is een uitslag in de vorm van blaren (jeukende, verheven boven de huid, vaak samenvloeiend sildenafil prijs), die van verschillende grootte, vlees of rood, ovaal of rond kan zijn. Acute urticaria gaat meestal voorbij tijdens de dag.

Huidallergieën

Quincke-oedeem (angio-oedeem) is een aandoening die verband houdt met netelroos, maar opwindende diepere lagen van de huid. Gemanifesteerd door zwelling van het gezicht of delen daarvan (lippen, oogleden, tong), minder vaak – van de ledematen. Zwelling van dichte consistentie, pijn of warmte in het getroffen gebied. In ernstige gevallen kan verstikking optreden.

Allergische rhinitis

Hooikoorts (pollinose, allergische rhinitis).

Allergische reactie op pollen, meestal ontwikkelt zich meestal in het bloeiseizoen van planten.

jeuk in de neus, ogen of gehemelte;

niezen;

Rhinorroe (vocht, slijmafscheiding uit de neus);

verstopte neus;

conjunctivitis (rode ogen, tranenvloed).

Voedsel allergie.

Verschijnen wanneer allergenen in voedsel aanwezig zijn.

tintelend gevoel in de mond;

zwelling van de lippen, tong, gezicht, keel; alternatief sildenafil;

slikstoornissen;

braken, darmkoliek;

netelroos;

anafylaxie.

Allergie voor insectenbeten.

Het kan ook voorkomen na spinnenbeten, duizendpoten, kwallen.

zwelt over een groot gebied rond de beet;

jeuk of galbulten over het hele lichaam;

hoest, beklemming op de borst, piepende ademhaling, kortademigheid;

anafylaxie.

Allergieën voor medicijnen.

Onderzoek Amsterdam UMC stopgezet na overlijden baby’s

Een gevaarlijke toestand, vaak sildenafil teva leidt tot ernstige gevolgen.

allergische uitslag;

Jeukende huid;

zwelling van het gezicht;

piepende ademhaling;

anafylaxie.

Allergie voor de huid (atopische dermatitis).

jeuk;

zwelling van het huidoppervlak;

Sildenafil Wiki: Allergieën. Immunologie, Allergologie

roodheid;

un mini qui a rendez-vous avec l’histoire: l’accastillage est monte a blanc

afpellen van de huid.

Anafylaxie (anafylactische shock).

Levensbedreigende toestand. Eerste hulp wordt hieronder beschreven in de overeenkomstige sectie van het artikel.

daling van de bloeddruk;

ernstige zwakte;

huidreacties, waaronder urticaria, bleekheid van de huid of bloedstroom;

zwelling van het gezicht en strottenhoofd;

spasme van de luchtwegen, gemanifesteerd door luide ademhaling;

ernstige kortademigheid;

zwakke en snelle pols;

misselijkheid, braken, diarree;

duizeligheid, verlies van bewustzijn.

Oorzaken van allergie

Toewijzing intern (direct verbonden met de mens sildenafil 50 mg door het lichaam) en extern risicofactoren voor ontwikkeling. Rekening houdend met de intensieve toename van de incidentie van allergische aandoeningen in de afgelopen jaren, zijn externe factoren, met name infecties, milieuverontreiniging en veranderingen in dieet, van bijzonder belang.

READ  Sildenafil Prijs: Helicobacter - de oorzaak van gastritis en zweren. Gastroenterology

Allergische ziekten worden vaak overgedragen van ouders op kinderen. Het is geen specifiek type allergie dat wordt geërfd, maar afwijkingen in het immuunsysteem, een algemene tendens. Het risico van het begin van de ziekte varieert met de leeftijd, risicokinderen zitten in groepen, jongens hebben de mogelijkheid om meer ziek te worden dan meisjes. De meeste mensen die lijden aan hooikoorts en astma zijn op de leeftijd van 10 jaar ziek op de Sildenafil Wiki.

Chronische stress verhoogt het risico op allergieën en verhoogt allergische reacties. Dit komt door de invloed van het zenuwstelsel op het immuunsysteem. Het bestrijden van stress verlicht allergische symptomen bij mensen die vatbaar zijn voor dit fenomeen.

Volgens de hygiënische hypothese van allergie leven mensen momenteel in een te steriele omgeving. Het lichaam sildenafil sandoz wordt minder geconfronteerd met verschillende pathogenen, het immuunsysteem is “niet genoeg werk”. Daarom valt immuniteit onschadelijke antigenen aan, reageren op stuifmeel, voedselproteïnen enzovoort. Deze theorie verklaart de toename van de morbiditeit, die begon met industrialisatie, en de hoge incidentie in industrielanden.

Het aantal voedselallergenen is enorm, maar 90% van alle allergische reacties wordt veroorzaakt door melk, soja, eieren, pinda’s, vis, schaaldieren en hazelnoten (Kagan, R. S., 2003).

De meest voorkomende allergenen zijn:

sildenafil 100 mg allergenen in de lucht (pollen, huidschilfers van dieren, schimmels, huisstofmijt);

bepaalde soorten voedsel;

vergiften van insecten (bijen, wespen);

drugs (penicilline en anderen);

latex en andere veroorzaken huidreacties.

Allergiediagnose

Nauwkeurige diagnose vormt de sleutel om het effectief te bestrijden, omdat de allerbeste behandeling allergenen vermijdt. Diagnose van allergie begint met het feit dat de arts de patiënt uitvoerig over de symptomen, de geschiedenis van hun uiterlijk en ontwikkeling, de familiegeschiedenis van allergieën, de kenmerken van het werk, bijkomende ziekten en ingenomen medicijnen vraagt. Als de patiënt dagboekrecords met betrekking tot de ziekte bijgehouden heeft, helpen ze bij het vaststellen van de diagnose. Het onderzoek kan, naast medisch onderzoek, aanvullende methoden omvatten, zoals de studie van de longfunctie.

De aanwezigheid van immunoglobuline E tegen bepaalde antigenen wordt onderkend door huidtesten en bloedonderzoek.

Huidtesten

Voor allergisch huidtesten, een kleine hoeveelheid verdachte allergenen of hun extracten wordt toegepast op kleine sildenafil 50 mg prijs huidgebieden, gemarkeerd met een pen. Kleine krassen (scarification-test) of lekke banden (priktest) worden op deze plaatsen op de huid aangebracht. Soms worden allergenen intracutaan geïnjecteerd met een injectiespuit, maar de essentie van het onderzoek verandert niet. Gebruik voor de test meestal de huid van de rug of het binnenoppervlak van de onderarm.

Bij allergieën vindt een ontstekingsreactie op de plaats van de allergeeninjectie binnen een uur plaats. De ernst van de reactie kan variëren afhankelijk van de ernst van de sensitisatie: van lichte roodheid tot papels in de vorm van een expressieve muggenbeet. Evaluatie van de resultaten wordt gedaan door een allergoloog op een speciale schaal.

READ  Sildenafil Teva: chemotherapie om te overleven en te herstellen. Oncology

Met de hulp van pleistertests of toepassingstesten, allergenen worden gedetecteerd in geval van contactdermatitis. Om dit te doen, houdt u zich aan de huidpleisters met verschillende allergenen. De huidreactie wordt ten minste tweemaal beoordeeld, via sildenafil kopen belgie 48 chesov na het aanbrengen van de pleister en na twee of drie dagen.

Bloed Test

De definitie van specifieke reagentia in het bloed heeft een aantal voordelen, het heeft praktisch geen contra-indicaties. Eén test volstaat om te testen op een groot aantal antigenen. In tegenstelling tot huidtesten, kan deze test geen anafylactische shock veroorzaken, het is niet gecontra-indiceerd in huidziektes en na het nemen van antihistaminica.

Basistechnieken:

radioallergosorbent-test (RAST);

ELISA (ELISA, ELISA, EIA);

Sildenafil Wiki: Allergieën. Immunologie, Allergologie

fluorescente enzymgebonden immunosorbent assay (FEIA);

chemiluminescentietest (MAST).

Daarnaast zijn er provocatieve tests voor de diagnose van allergieën:

Provocerende tests. Een kleine hoeveelheid van het allergeen wordt via orale, inhalatie of andere middelen in het lichaam geïnjecteerd. Het wordt alleen uitgevoerd onder toezicht van een allergoloog Sildenafil Wiki, gebruikt voor sildenafil 100 mg diagnose van medicinale en voedselallergieën.

Eliminatie provocerende tests. De patiënt wordt gedurende een bepaalde tijd geïnstrueerd hoe een bepaald allergeen moet worden vermeden. Wanneer de allergische symptomen verdwijnen, wordt het allergeen niet meer gecontroleerd en gecontroleerd voor de reactie.

Allergie behandeling

Allergieën moeten worden behandeld. Vaak weigeren mensen de behandeling als ze de symptomen van de ziekte kunnen verdragen. Dit is riskant, want een permanente allergie zonder behandeling dreigt met complicaties. Bijvoorbeeld, een infectie kan zich aansluiten bij een allergische ontsteking in de neus en neusbijholten, purulente ontsteking ontwikkelt zich.

De beste manier om met allergiesymptomen om te gaan, is allergenen zoveel mogelijk te voorkomen. Dit kan omvatten sildenafil kopen dieetmaatregelen, verwijdering van allergenen uit huis en andere plaatsen waar iemand tijd doorbrengt. Als u bijvoorbeeld reageert op schimmel, moet u dit houden het huis droog, regel de ventilatie en vermijd vocht. Als u overgevoelig bent voor huisstofmijt, moet u stofdichte kussens en dekens gebruiken en tapijten op de grond laten liggen. Enzovoorts.

Allergiegeneesmiddelen:

Antihistaminica (loratadine en anderen) blokkeren histamine, dat verantwoordelijk is voor de belangrijkste manifestaties van de ziekte. Ze kunnen de jeuk kalmeren, huiduitslag en andere symptomen verlichten.

Corticosteroïde hormonen of corticosteroïden.

In de vorm van sprays gebruikt bij allergische rhinitis.

Orale corticosteroïden kunnen worden voorgeschreven voor ernstige allergische reacties.

injecties, sildenafilcitraat is een belangrijk middel tegen ernstige vormen van anafylactische shock, angio-oedeem.

Mastcelstabilisatoren voorkomen de afgifte van histamine uit cellen. Zijn binnen genomen, zijn beschikbaar in de vorm van druppels in de neus en ogen.

Leukotrieenreceptorantagonisten (montelukast) worden gebruikt bij bronchiale astma.

Decongestiva Ze zijn niet in de strikte zin anti-allergische geneesmiddelen, maar worden vaak gebruikt tegen neusverstopping bij allergische rhinitis.

READ  Sildenafil 50 Mg Prijs: Fotoverjonging 10 jaar af. Cosmetology

Immunotherapie of desensibilisatie kan effectief zijn bij overgevoeligheid voor omgevingsallergenen, insectenbeten en bronchiale astma. Het principe is om toenemende doses van het allergeen in het lichaam te introduceren, zodat het immuunsysteem de respons daarop verandert. Het effect ervan kan relatief lang duren, sildenafil bestellen, zelfs voor meerdere jaren na het einde van de behandeling. Allergenen kunnen onder de tong (sublinguaal), injectie of oraal worden toegediend.

Allergie noodsituatie

De gevaarlijkste manifestatie van allergie is een anafylactische shock. Alleen artsen kunnen volledige hulp bieden, maar het redden van mensenlevens hangt af van de geletterdheid van de acties van anderen. Geschokt kan iemand binnen een uur sterven; gewone antihistaminetabletten kunnen hem niet helpen.

Anafylactische shock wordt meestal veroorzaakt door:

medicijnen;

voedsel (vooral pinda’s, vis, schaaldieren);

insectenbeten, spinnen, kwallen.

30% na anafylactische shock lijdt er meer dan eens in een leven aan (Tejedor-Alonso MA, 2015)

Eerste hulp (zoals aanbevolen door de Mayo Clinic):

bel sildenafil koop in nederland onmiddellijk door uw lokaal noodnummer te bellen;

vraag het slachtoffer of anderen of iemand een spuit heeft met adrenaline of adrenaline (EpiPen en anderen);

als het slachtoffer zijn spuitpen wil gebruiken, bied dan hulp, meestal wordt het geneesmiddel geïnjecteerd in de dij;

het slachtoffer moet in een achteroverliggende positie blijven;

in geval van braken of bloeden van de mond, de kop moet naar de zijkant worden gedraaid om verstikking te voorkomen;

maak de strakke kleding van het slachtoffer los, bedek hem;

laat het slachtoffer niet drinken;

Als sildenafil 100 mg kopen ademen is gestopt, start cardiopulmonale reanimatie voor de komst van de ambulance. Ademhalen mond-op-mond is niet vereist; je zou alleen moeten comprimeren de kist met een frequentie van ongeveer 120 persen per minuut. Om dit te doen, worden de handen in het slot genomen en op het onderste derde deel van het borstbeen geplaatst, ze moeten recht op de ellebogen blijven.

wacht op een “ambulance”, zelfs als de symptomen verdwenen zijn, kunnen ze terugkeren met anafylaxie, een persoon heeft ten minste enkele uren observatie nodig in het ziekenhuis.

Anafylactische shock sildenafil 25 mg kopen (anafylaxie)

Meeste mannen VS met erectieprobleem niet behandeld

Allergie preventie

Maatregelen die de ontwikkeling van allergieën kunnen voorkomen zijn niet ontwikkelde. Er zijn suggesties dat het dieet van de moeder tijdens de zwangerschap en borstvoeding, evenals de inname van probiotica, kan het uiterlijk van allergieën in het kind beïnvloeden, maar deze hypotheses zijn niet bevestigd. Daarom, als ze het hebben over het voorkomen van allergieën, verwijst ze meestal naar secundaire preventie, het volgen van het beloop van een reeds ontwikkelde ziekte. De eerste is het vermijden van allergenen, de tactiek van welke zijn verschillend voor verschillende soorten allergieën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *