Sildenafil En Tadalafil: echografie om middelen te zien om te genezen. Gynaecologie

Inhoud:

Sildenafil En Tadalafil: echografie om middelen te zien om te genezen. Gynaecologie

Echografie: om middelen te zien om te genezen. Gynaecologie

De Ouden zeiden: “Gewaarschuwd is gewapend” en “Kwam, ik zag, ik overwon.” Door deze, zoals het modieus is om te zeggen, slogans, kunnen we de rol van echografie in de moderne bosbes aanwijzen sildenafil 100 mg diagnostiek en behandeling. De mogelijkheden van echografie breiden zich voortdurend uit, praktisch is het onmogelijk om het te doen op een van de gebieden van de geneeskunde – gynaecologie, verloskunde, chirurgie, cardiologie, therapie, kindergeneeskunde.

De oprichter van echografie en perinatale diagnostiek in ons land, het hoofd van de functionele en ultrasone diagnostische afdeling van het Wetenschappelijk Centrum voor Obstetrie, Gynaecologie en Perinatologie van de Russische Academie voor Medische Wetenschappen, de consultant van het VitaMed Medical Center, Ph.D. , Professor Demidov VN

– Vladimir Nikolayevich, wat nieuwe kansen hebben zich geopend in de verloskunde en gynaecologie dankzij de komst van de echografie methode (echografie)?

Kamagra Soft bestellen zonder recept in nederland – # 1 Online Drogisterij – door FDA goedgekeurde geneesmiddelen

De komst van echografie heeft de horizon van de geneeskunde, en met name de verloskunde en gynaecologie, enorm uitgebreid. Hier zijn enkele voorbeelden.

Met de introductie van echografie in de klinische praktijk, sildenafil sandoz online kopen, het aantal sterfgevallen bij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is met 15 keer afgenomen. Vandaag, met de hulp van echografie, kunnen we een ectopische zwangerschap heel vroeg zien – voor een periode van 4-6 weken.

Er is sildenafil 3, een ernstig type buitenbaarmoederlijke zwangerschap – een baarmoederhalstische zwangerschap, dat wil zeggen, een bevruchte eicel zit niet in de baarmoeder zelf, maar in de nek. Eerder wist niemand hier iets van. Als een vrouw met een dergelijke zwangerschap abortus pleegde of als ze een miskraam had, opende de zogenaamde overvloedige bloeding, om het leven van de patiënt te redden, snel te worden verwijderd de baarmoeder. Het had niet altijd tijd om te doen wat altijd met een ongunstig resultaat eindigde. En nu maakt een echografie het mogelijk om op tijd een dergelijke diagnose te stellen en daardoor een vrouw te redden en haar hoop te geven op toekomstig moederschap.

READ  Sildenafil 100: vaste prothesen. Tandheelkunde

In vroege termen, in de eerste 60 sildenafil 100 mg trimester, met behulp van echografie, stellen we 4-5% van de foetale anomalieën vast, in de seconde – 70% van alle anomalieën. Als er een defect wordt gevonden, moet worden besloten of de zwangerschap moet worden onderbroken of dat de pasgeborene moet worden bediend sildenafil 200 mg ervaringen. Als hij obstructie van de slokdarm, darmen, andere pathologieën van het maagdarmkanaal heeft, ziekten van de longen, nieren, diafragmatische hernia, in ons centrum opereren we direct na zijn geboorte op het kind. De resultaten van dergelijke operaties zijn veel beter dan vergelijkbare in het buitenland.

Zoals voor iedereen andere gebieden van de visuele geneeskunde, is er momenteel geen meer toegankelijke, snelle, relatief goedkope en ook veel gebruikte methode voor hardwarediagnostiek, zoals echografie.

– Welke echografie is informatiever – “extern” of “intern”?

Sildenafil En Tadalafil: echografie om middelen te zien om te genezen. Gynaecologie

Tot voor kort had het zogeheten “uitwendig” onderzoek door de voorste buikwand, uitgevoerd bij de maximale vulling van de blaas, het meest uitgebreide gebruik. Dit orgel wordt gebruikt als een soort sildenafil 0 5 akoestisch “raam” waardoor de te bestuderen organen zichtbaar zijn. Het onderhuidse vetweefsel van de buik muur van de moeder is een soort obstakel, het verspreidt en absorbeert gedeeltelijk geluid – en de informatie-inhoud neemt in dit geval af. Wanneer de foetus met de rug naar boven ligt, is het soms moeilijk om misvormingen te zien (splitsing van de lippen, gehemelte of andere afwijkingen van het gezicht, hartziekte).

Nu voor inspectie gebruikte sildenafil vaak transvaginale sensor (“interne” ultrasone klank), die wordt ingevoegd in de vagina. Vanwege de nabijheid van de bestudeerde organen, is het mogelijk om een ​​beter beeld te verkrijgen. Bovendien gebruikt het sensoren van hogere frequentie, wat betekent dat de beeldhelderheid veel hoger is.

No Prescription U.S. Pharmacy * Suhagra 100 mg prijs Amsterdam * Snelle levering

– Tegenwoordig is het risico op het oplopen van een virale infectie, zoals AIDS of hepatitis, erg hoog. Hoe veilig is transvaginaal onderzoek in deze zin?

READ  Sildenafil 50 Mg Prijs: Fotoverjonging 10 jaar af. Cosmetology

Absoluut veilig sildenafil o sildenafilo. Tenminste, ik heb geen gevallen van een dergelijke infectie. Vóór elk onderzoek wordt de punt van de sensor met speciale middelen verwerkt. Hij draagt ​​een speciaal, zeer duurzaam, strak en daarom betrouwbaar eenmalig condoom. We gebruiken condooms met een smal profiel voor echografie onderzoeken.

– Wat ziet de verloskundige met behulp van echografie?

Allereerst kan hij bepalen of een vrouw zwanger is of niet. Met behulp van een transvaginale sensor is zwangerschapstherapie al mogelijk als de menstruatie 3-5 dagen lang sildenafil cena wordt vertraagd (dwz als we aannemen dat dit 4-5 weken is, zoals gebruikelijk in de verloskunde, van de eerste dag van de laatste menstruatie). Op dit moment is het al mogelijk om rekening te houden met de eicel, waarvan de diameter in millimeters ongeveer gelijk is aan het aantal dagen vertraging.

Een embryo is zichtbaar na 5-6 weken zwangerschap. Het hoofd is te onderscheiden op 7-8 en de ledematen op 9 weken. Een dergelijke hoge informatieve inhoud van echografie maakt het mogelijk om al in het eerste trimester van de zwangerschap vele misvormingen van de foetus vast te stellen, wanneer het mogelijk is haar te onderbreken door middel van medische abortus.

Diagnose van het geslacht van de foetus op echografie is vaak al mogelijk in de periode van 13-16 weken.

Zeer nauwkeurig kan de duur van de zwangerschap worden vastgesteld in het eerste trimester, wanneer de grootte van het embryo (de lengte) wordt gemeten door de coccyte-pariëtale. In dit geval overschrijdt de fout in de regel niet meer dan drie dagen. Daarom worden alle zwangere vrouwen aanbevolen voor de eerste keer om een ​​echoscopie te ondergaan in een vroege periode van 11-13 weken.

Sildenafil En Tadalafil: echografie om middelen te zien om te genezen. Gynaecologie

In grote termen, meten echografisch onderzoek noodzakelijkerwijs de belangrijkste dimensies van de foetus: hoofdomtrek en buik, dijlengte, orgaanontwikkeling. Bepaal zonodig de overige parameters van halfwaardetijd sildenafil. Op basis van deze metingen bepalen de duur van de zwangerschap, foetale groei, een vertraging in de ontwikkeling, evenals hypotrofie.

Bij onderzoek, zij ook bepalen locatie, grootte, dikte en mate van “maturiteit” van de placenta, wat van praktisch belang is in termen van het detecteren van placentaire presentatie, het loslaten ervan, tekenen van hemolytische sildenafil vanwege foetale ziekte, placenta-insufficiëntie en andere ernstige complicaties van zwangerschap.

READ  Sildenafil 100 mg Bestellen: drugs en drugsverslaving. Narcologie

– Vladimir Nikolayevich, kan Sildenafil En Tadalafil, volgens de ultrasone gegevens, een of andere diagnose met absolute zekerheid stellen?

In grote medische centra bedraagt ​​de ultrasone fout niet meer dan 10%. Dat wil zeggen, het is een zeer betrouwbare methode! In termen van diagnostische nauwkeurigheid (bijvoorbeeld in de vroege stadia van de zwangerschap), is een echoscopie het betrouwbaarst sildenafil De dopingmethode, samen met een test voor de bepaling van de bèta-subeenheden van choriongonadotrofine. Maar met ultrasound daarentegen kun je niet alleen het feit vaststellen dat Sildenafil En Tadalafil, maar ook de duur van de zwangerschap.

De gevaren van Traditionele Chinese Medicijnen

De mogelijkheden van echografie in de verloskunde zijn geweldig, maar zijn helaas beperkt tot de “menselijke factor” – de betrouwbaarheid van het onderzoeksresultaat hangt af van de kwalificatie van een specialist en de kwaliteit van het hulpmiddel. U kunt pas echt een diagnosticus worden als gevolg van vele jaren van oefenen in een groot medisch centrum, waar wie funktioniert sildenafil is een gelegenheid om “te” vergaderen met een verscheidenheid aan klinische gevallen.

Experts zijn niet geboren, ze worden. We gebruiken een speciale simulator waarmee de arts niet alleen ziekten leert herkennen en diagnosticeren, maar ook de juiste manipulaties tijdens de onderzoek met behulp van een computerprogramma en het model van een patiënt. Atlassen, die duizenden en duizenden illustraties bevatten, zijn ook gemaakt om artsen te helpen, en ze nemen veel tijd om te studeren.

– Hoe beïnvloedt de echografie de gezondheid van een vrouw, tijdens de zwangerschap en de conditie van de foetus?

Echografie wordt beschouwd als praktisch veilig voor vrouwen en haar ongeboren kind. Ten eerste zendt de ultrasone sensor slechts 0,1% van de tijd uit, de rest van de tijd bevindt zich in de ontvangstmodus. Ten tweede, de praktijk van het toepassen van sildenafil nitraat klinische echografie heeft meer dan veertig jaar. En gedurende deze tijd kon niemand bewijzen dat echografie gevaarlijk is.

– Hoe vaak kun je dit onderzoek doen?

Deze onderzoeken kunnen herhaaldelijk worden uitgevoerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *